Поканете приятел

Получете 0 лв.!

Вече сме: 2809 Фена

И се увеличаваме!
 • 1

  Безплатно рекламирайте Вашия бизнес

  Лимитираните във времето ексклузивни отстъпки създават органичен интерес и Ви гарантират клиентопоток.

 • 2

  Продаваме ваучери за услугата Ви

  По време на ексклузивната промоция, потребителите ни се превръщат във Ваши клиенти, купувайки електронни ваучери, удостоверяващи плащането пред вас. Ще следите в реално време всички продажби и контролирането на обема им.

 • 3

  Авансово предплащане за услугите Ви

  Неочакваната промоция, голямата отстъпка и лимитираното време предизвикват импулсивни решения, водещи до рекордни продажби! Ние ще Ви изплатим натрупаните авансови средства, задържайки процент от размера им.

 • 4

  Гарантирани нови клиенти

  Освен огромната безплатна реклама и безрисковото генериране на авансови средства, Shokceni.com осигурява реален клиентопоток за Вашия бизнес. Хора, които не само научават за Вас, но и предплащат за услугите Ви!.

 • 5

  Как се пуска оферта в Shokceni.com?

  1)Изпращане на заявка за участие От заявката научаваме повече за Вашия бизнес и за идеята Ви за промо оферта.2)Преглед на Вашата заявка Търговският ни екип ще прегледа Вашето предложението и ще Ви отговори по e-mail до 5 работни дни. 3)Среща с търговски представител При интерес от наша страна, търговски представител ще се свърже с Вас за уточняване на условията по офертата. 4)Публикуване на Вашата оферта Бизнесът Ви ще счупи всякакви рекорди по приходи и интерес!

 • 6

  Партньорската ни мрежа

  Вашата оферта ще се рекламира и в мрежата ни от партньорски сайтове и външна реклама(банери,флаери)

  Имате още въпроси?


  Имате още въпроси: Как да работите с нас,как да закупите ваучер,как работи сайта,партньорска система,как ще рекламираме бизнеса Ви.Пишете на office@shokceni.com
Абонирайте се за офертите в град София!
За най-новите оферти и намаления