Поканете приятел

Получете 0 лв.!

Вече сме: 2809 Фена

И се увеличаваме!

Рекламирайте бизнеса си пред хиляди клиенти от вашият град с ShokCeni.com безплатно!

Това е иновативна маркетинг платформа за групово пазаруване,осигуряваща на бизнес партньорите си ефективен начин за достигане на огромна аудитория.

Промотираме вашата оферта
Рекламната ни мрежа и ексклузивните отстъпки на промотираните оферти създават органичен интерес и ви осигуряват гарантиран клиентопоток


Продаваме ваучери за услугата ви
Клиентите закупуват промотираните оферти под формата на специални ваучери, заплащайки ги авансово. В последствие ги представят на вас катодо казателство за извършеното плащане, за да ги обслужите.

Авансово плащане
Превеждаме ви авансово акумулирания от продажбите оборот.Възнаграждението ни възлиза на процент от оборота, вариращ между 10% и 50%, в зависимост от условията, тематиката и атрактивността на офертата.


Нови клиенти
Освен широката рекламна кампания и генерирането на бърз оборот, Ние ви осигуряваме реален клиентопоток. Хора, които не просто научават за вас и вашите услуги, а действително ги закупуват.

При ваш интерес предложете свойте оферти и цени на услугите,който предлагате.

office@shokceni.com

    Имате още въпроси?

    Имате още въпроси: Как да работите с нас,как да закупите ваучер,как работи сайта,партньорска система,как ще рекламираме бизнеса Ви.Пишете на admin@shokceni.com
Абонирайте се за офертите в град София!
За най-новите оферти и намаления