Поканете приятел

Получете 0 лв.!

Вече сме: 2809 Фена

И се увеличаваме!С какво да купя талон?

1

ePay - ePay.bg е българска система за електронни плащания. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можете да платите с нея директно, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка.

2

Easypay - Плащанията в брой стават на каса на Easypay. Такива каси има над 1600 в цялата страна - в клоновете на Първа Инвестиционна Банка, ЦКБ, Д Банк, Куриерска фирма Еконт Експрес, Office 1 Superstore, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др.

3

Плащанe чрез банков превод 1. Направете заявка за ваучер и ще получите код на поръчката и допълнителни инструкции как да направите превода 2. Направете банков превод по съответната банкова сметка, която ще плучите при поръчката. Можете да заплатите съответната сума от всяка една българска банка. Когато нареждате превода, задължително посочете кода от Стъпка 1 като основание на плащането, за да може системата ни да го отчете коректно. 3. Ще получите своя талон веднага щом превода бъде приет. При междубанков превод е възможно забавяне до 1 работен ден. Ще намерите талона си в менюто "Моите талони" и на e-mail адреса от който сте се регистрирали на Shokceni.com

4

Плащане чрез банкомат с B-pay меню - Плащания към Shokceni.com чрез банкомат се поддържат от банкомати на ЦКБ, Булбанк, Райфайзенбанк, Алианц Банк, Про Кредит Банг, СИБанк, SG Експресбанк и други, които имат активно B-pay меню. 1. Направете заявка за талон. 2. След избиране на желана оферта натиснете бутона Купи. След това трябва да потвърдите Вашата поръчка и да натиснете бутона "Easypay". ще получите 10 цифрен код. Запишете кода. 3. Отидете до банкомат с B-Pay меню.4. Поставете Вашата карта и от менюто на банкомата, изберете B-Pay. Банкомата ще Ви поиска код на търговеца. Въведете 60000. След това банкомата ще Ви поиска номер за плащане. Въведете кода, който сте записали при поръчката. 5.Платете. Това е всичко, ако офертата е събрала минималния брой купувачи и сме получили плащането веднага ще получите своя талон в менюто "Moи талони" и на e-mail адреса си от който сте се регистрирали на Shokceni.comЗа контакти:

info@shokceni.com


Абонирайте се за офертите в град София!
За най-новите оферти и намаления